KegaTherm deurrompen op maat

Beste bezoeker. Dank voor uw interesse in de KegaTherm deurromp.

De webshop deurenopmaat.nl is niet langer online. Doordat we een interne software upgrade en aanpassingen in de organisatie hebben doorgevoerd kunnen we de aanvragen nu regulier via het Kegro Verkoopteam laten lopen.

Waarom de KegaTherm deurromp?

De timmerfabrikant / houtprofessional moet met regelmaat van een onbewerkte deurplaat een gehele deur produceren. Deze machinale bewerkingen zijn complex en dienen zeer nauwkeurig te gebeuren. Waarom nog een plaat kopen als u ook een deurromp kunt bestellen inclusief alle machinale bewerkingen zoals; glasopeningen, complete slot infrezingen, inkrozingen, designgroeven, etc. Deze compleet voorbewerkte rompen belanden vanzelf bij u op locatie waar u de deur zelf af kan maken. De deurromp is volledig naar wens geconfigureerd en u kunt geheel voorbereid aan de afwerking beginnen!

Opbouw deurromp

De KegaTherm deurromp bestaat uit een deurframe van extra breed, geoptimaliseerd, hardhout en is voorzien van een condensvrije lijnvormige stabilisatiestijl. De vulling bestaat uit een zeer goed isolerende, capillairvrije, geinjecteerde PU-schuimvulling. De romp is afgewerkt met Medite Tricoya© Extreme dekplaten. Dit geheel zorgt voor een goede vormvaste deurromp (stabiliteitsklasse 2).

Neem voor meer informatie, de beschikbare rompmodellen, alle bewerkingen, levertijden, prijzen en het bestelformulier gerust contact op via info@deurenopmaat.nl

Bent u niet op zoek naar een deurromp, maar naar een compleet afgewerkte KegaTherm deur, compleet afgelakt met 3K coating, beglaasd en voorzien van hang- en sluitwerk? Kijk dan voor meer informatie op: kegro.nl/kegatherm/ of neem contact op met afdeling verkoop via verkoop@kegro.nl of bel naar 024-399 95 55.