Duurzaam in alle opzichten

Duurzaam als basis: zowel in toegepaste materialen als in optimale exploitatie met als resultaat: een laag energieverbruik, een gezond binnenklimaat, een hoog wooncomfort en minimale onderhoudsinspanning. De Nederlandse regering stimuleert energiebesparende maatregelen door regelgeving op het gebied van de verlaging van het Energie Prestatie Coëfficiënt (EPC) en subsidies op energiezuinige of Nul Op de Meter projecten. Speciaal hiervoor ontwikkelde Kegro Deuren de duurzame vlakke deuren met PU-kern KegaPro FSC® en KegaPro+ FSC® en de massieve hardhouten buitendeur KegaWood FSC®. Onze KegaPro+ FSC® is officieel gecertificeerd door het PassivHaus Institut en daarom ook wel ‘passiefdeur’ genoemd. Deze deur is bij uitstek geschikt voor energiezuinige woningen en woningen die worden gebouwd of gerenoveerd volgens het passiefhuis-principe. » Lees meer over de passiefdeur

Verantwoord bosbeheer: een duurzame ontwikkeling

Niet alleen de energieprestatie zegt iets over onze duurzame deuren. Volgens de Verenigde Naties sluit een duurzame ontwikkeling aan op de behoeften van het heden zonder het vermogen van de toekomstige generaties om in hun eigen behoeften te voorzien in gevaar te brengen. Wij vinden dat verantwoord gebruik van hout zo’n duurzame ontwikkeling is. Organisatie FSC spreekt van verantwoord bosbeheer wanneer op evenwichtige wijze rekening wordt gehouden met de sociale, ecologische en economische aspecten die bij bosbeheer horen. FSC zet zich in voor verantwoord bosbeheer wereldwijd. Wij zijn er trots op dat een groot deel van ons assortiment deuren wordt geproduceerd met dit duurzame FSC® hout. » Lees meer hierover

DUURZAAM DOOR LANGE LEVENSDUUR

Duurzame massieve deuren
Een andere duurzame ontwikkeling: lange levensduur. Wat niet vergaat, hoeft ook niet vervangen te worden. Kegro Deuren heeft een speciaal assortiment hardhouten massieve buitendeuren met extra lange levensduur: KegaWood FSC® en KegaWood DURAL FSC®. Door toepassing van de superieure houtsoort Merbau FSC® voor KegaWood ben je verzekerd van een deur die nooit klemt en een levensduur heeft die de exploitatietijd van het gebouw of woning overschrijdt.

Duurzame vlakke deuren
Ook voor onze vlakke deuren passen we de meest duurzame materialen toe. Zo bestaat de PU-vulling van onze vlakke deuren deels uit plantaardige materialen. Verder kunnen alle vlakke buitendeuren voorzien worden van een Medite Tricoya Extreme dekplaat met extra lage onderhoudsfrequentie (1x in 7 jaar).

Meer weten over de duurzame deuren van Kegro Deuren? Onze deurspecialisten vertellen er graag meer over. Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Laat je naam en telefoonnummer achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

[ninja_form id=9]