Inbraakwerende deuren: ga voor zekerheid

Het maakt niet uit welke deur uit ons assortiment je kiest: al onze deuren zijn inbraakwerende deuren. Ze voldoen standaard aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen en zijn ook standaard voorzien van een driepuntssluiting die bedienbaar is met één sleutel. Op verzoek kunnen we de deuren nóg inbraakveiliger maken door een vijfpuntssluiting in de deur te plaatsen.

Kies voor zekerheid

Laat niet zomaar in woningen inbreken en kies voor zekerheid. Veel inbrekers hebben het op buitendeuren en ramen voorzien, omdat deze de gemakkelijkste toegang tot de woning vormen. Ons assortiment sloten is op SKG***-niveau conform NEN 5089 getest. Deze inbraakwerendheid klasse 2 betekent dat de inbraakwerende deuren minimaal drie minuten inbraakwerend zijn. Zorg dat de veelgehoorde opmerking: “Als een inbreker het op jouw huis voorzien heeft, houd je deze toch niet tegen”, geen werkeljikheid wordt. Maak het inbrekers moeilijk en kies een Kegro deur met standaard inbraakwerendheid klasse 2! Die drie minuten zouden toch mooi van pas kunnen komen om de inbreker te ontmoedigen of te betrappen!

Houd inbrekers buiten met inbraakwerende deuren

Extra inbraakwerende maatregelen

Naast veiligheidssloten kunnen nog meer extra veiligheidsmaatregelen genomen worden. Zo bieden wij inbraakwerende deuren met veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging. Dit voorkomt inbraak door kerntrekken. Vanaf 1 januari 2016 dienen alle nieuwbouw woningen te voorzien zijn van kerntrekbeveiliging.

Vraag ons team van deurenspecialisten naar de mogelijkheden voor inbraakwerendheid. » Neem contact op