VOOR ELKE WONING EEN PASSENDE BUITENDEUR

Deur vervangen met KegaFix All-In-One

Moderne woningen hebben deuren van minimaal 54 mm dikte waarmee eigentijdse prestaties worden behaald op het gebied van isolatiewaarde, geluiddemping, afdichting en veiligheid. In bestaande situaties zijn vaak dunnere deuren toegepast die aan vervanging toe zijn. Daarom ontwikkelde Kegro Deuren: KegaFix All-In-One. Dit is een alles-in-één deuroplossing voor particulieren die een nieuwe buitendeur mét prestaties zoeken voor hun woning:

 • 54 mm voorgelakte isolerende kwaliteitsdeur met deurbeslag en inbraakveilige vijfpuntssluiting;
 • dankzij nieuwe technieken zeer vormstabiel en trekt niet krom;
 • wind- en waterdicht dankzij het rubberen kaderprofiel rondom geïntegreerd in de deur waardoor de deur perfect aansluit op het bestaande kozijn;
 • digitaal ingemeten en op maat geproduceerd, dus altijd 100% passend!

Wat is KegaFix All-In-One?

Met KegaFix All-In-One wordt op een snelle manier de bestaande deur vervangen. De alles-in-één deuroplossing bestaat uit een kant-en-klare kwaliteitsdeur gecombineerd met uniek montagesysteem inclusief garantie en wordt gemonteerd en afgehangen door een Kegro montagepartner. Dankzij het gepatenteerde montagesysteem én doordat het bestaande kozijn vooraf digitaal wordt ingemeten, weten we zeker dat de deur past en presteert zoals het hoort. Het montagesysteem dekt bestaande (vaak beschadigde) kozijnstijlen aan de sluit- en scharnierzijde af, zodat een strak eindbeeld ontstaat. Daarnaast dekt het montagesysteem de sluitkommen in het kozijn af zodat de deurkozijncombinatie ook nog extra inbraakwerend is.

Waarom KegaFix All-In-One?

KegaFix deuren zijn hoogwaardig isolerende buitendeuren van 54 mm dikte. Deze deuren zijn mooi, robuust en vormstabiel en presteren uitstekend op het gebied van wind- en waterdichtheid, isolatiewaarde, inbraakveiligheid en duurzaamheid.

Voordelen van KegaFix All-In-One

Hoe gaat het in zijn werk?

 • Kegro Deuren werkt met gecertificeerde Kegro montagepartners.
 • Een Kegro montagepartner komt langs voor een adviesgesprek en technische controle van het bestaande kozijn.
 • Bij interesse kies je deurmodel, kleur, deurbeslag en andere toebehoren uit de catalogus.
 • De Kegro montagepartner maakt vervolgens een vrijblijvende offerte.
 • Bij bestelling komt de Kegro Inmeetdienst langs om de deur digitaal in te meten.
 • Deze gegevens gaan direct naar productie en de deur wordt in productie genomen.
 • Na ongeveer vijf weken komt de Kegro montagepartner de deur afhangen.

Kegro montagepartners

Onze gecertificeerde Kegro montagepartners zijn speciaal door Kegro Deuren opgeleid om een bestaande deur vervangen door KegaFix All-In-One mét Kegro garantie.

» Kegro montagepartner vinden