VERFADVIES, ONDERHOUD EN GARANTIE

Verfadvies en onderhoud

Zodra de deuren zijn ingemeten, produceert Kegro Deuren de buitendeuren conform opgave en meetgegevens. Daarna worden de deuren voorgelakt in de RAL-kleur naar keuze en wordt het hang- en sluitwerk gemonteerd. Onze montagepartners vertellen er graag meer over.

Zodra de deur is afgehangen, is het belangrijk dat de bewoner de deur het liefst direct aflakt (schildert). Hierdoor kunnen vocht en andere weersinvloeden de deur niet binnendringen. GND, de brancheorganisatie van deurenfabrikanten, heeft specifieke voorschriften voor het onderhoud van buitendeuren opgesteld. GND zet al 30 jaar de norm voor kwaliteitsdeuren en de bij GND aangesloten fabrikanten moeten voldoen aan de eisen zoals vermeld in de Statuten van de Stichting.

KegaFix sluitkom
Geen onderhoud: KegaFix scharnierlijst
KegaFix deurbeslag

Garantie

Kegro Deuren geeft bij correct afgehangen deuren 6 jaar garantie op het deurblad en 2 jaar op de werking van de deur. De garantiecriteria worden getoetst aan de hand van de GND garantiecriteria. Doet zich onverhoopt een probleem voor met de deur dan komt de Kegro montagepartner langs om de situatie te beoordelen. Bij productklachten is het advies om altijd eerst met de montagepartner te overleggen of het eenvoudig op te lossen is. Een terechte garantieclaim word door de montagepartner, dus niet de bewoner zelf, gemeld bij onze servicedienst via ons Serviceformulier. Onze serviceafdeling draagt zorg voor de verdere afhandeling van de claim en de communicatie hieromtrent in samenspraak met de bewoner en montagepartner.