Heerenveen

Energieneutraal in Heerenveen

RENOVATIE 16 WONINGEN

In Heerenveen zijn zestien woningen van woningcorporatie Accolade energieneutraal gemaakt. Hierbij is de methode van Built4u gehanteerd. De woningen zijn voorzien van een nieuwe prefab buitengevel, nieuwe houten kozijnen met triple glas, nieuwe voordeuren, vloerisolatie, ventilatiesysteem met warmteterugwinning en een geïntegreerde dakoplossing met isolatie en PV-panelen. Daarmee hebben de woningen een heel nieuw uiterlijk en meer wooncomfort gekregen.

Producten
De deuren zijn KegaPro+ FSC® voordeuren. De KegaPro+ deuren hebben een isolerende PU-vulling en het assortiment bestaat uit strakke, eenvoudige of moderne deuren die turn key worden opgeleverd (KAI). Nadat Accolade het deurmodel had gekozen, mochten de bewoners uit een kleurenpalet van zes kleuren kiezen welke kleur hun voordeur kreeg. Kegro Deuren leverde de voordeuren inclusief deurbeslag, slot en beglazing aan gevelbouwer Vianen Kozijnen.

Concept
De complete deuren zijn in de fabriek in de gevel afgehangen en de complete gevel is op de bouwplaats afgeleverd en gemonteerd.

ADVIESGESPREK

Laat je naam en telefoonnummer achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Velden met een * zijn verplicht

PROJECTINFORMATIE

Realisatie: Build4U
Opdrachtgever: Woningcorporatie Accolade
Periode: 2014

TOEGEPAST PRODUCT