Vogelwijk Arnhem

Vogelwijk Arnhem

RENOVATIE 180 HUURWONINGEN

In opdracht van Volkshuisvesting Arnhem zijn 180 woningen gerenoveerd, geïsoleerd en gemoderniseerd in de Vogelwijk Arnhem. Een bijzonder project waarbij de nieuwe voordeuren een authentieke uitstraling kregen, passend bij de originele staat. De detaillering inclusief de originele penseelstreken van de kwast vormden een belangrijk onderdeel van het project.

Producten
Kegro Deuren verving alle voordeuren inclusief briefplaten en alle achterdeuren. De 54 mm KegaWood FSC® deuren werden in twee kleuren voorgelakt om vervolgens door een schilder met een speciale aflak-methode met penseelstreek te worden afgelakt. Voorafgaand aan de renovatie hadden de huizen veel problemen met wind en water die via de ramen de woningen binnendrongen. Kegro plaatste KAI-ramen met gegarandeerde wind- en waterdichtheid. Daarnaast werden de ramen extra veilig gemaakt door middel van een eengreepsbediening met meerpuntssluiting. De stijlen van de kozijnen zijn ook bijzonder, want deze zijn 70 cm breed in plaats van de gebruikelijke 90 cm. Kegro Deuren verving de draairamen, klepramen en valramen.

Concept
Alle deuren zijn ingemeten, afgehangen en afgemonteerd met zwart gemoffeld deurbeslag, slot en zwartgemoffelde briefplaat en andere accessoires (turnkey).

Vogelwijk Arnhem

ADVIESGESPREK

Laat je naam en telefoonnummer achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

[ninja_form id=9]

PROJECTINFORMATIE

Realisatie: Kegro Deuren
Opdrachtgever: Volkshuisvesting Arnhem
Periode: 2015-2016

TOEGEPAST PRODUCT