Stage/ afstudeerder afdeling Service & Montage

 HBO    |      Groesbeek

Onze afdeling Service en Montage wordt geleid door de procesmanager. Samen met een team van projectleiders, inmeters, planners, monteurs en een service team zijn zij verantwoordelijk voor het plannen van montagewerkzaamheden, het uitvoeren van projectmanagement, inmeten van deuren en het verlenen van servicewerkzaamheden. Ter ondersteuning van deze afdeling zijn wij op zoek naar een stagiair/afstudeerder die geïnteresseerd is in Kegro Deuren.

De stageplek:

Je gaat op de afdeling één of meerdere projecten uitvoeren en je biedt ondersteuning in de dagelijkse werkzaamheden. Dit doe je samen met collega’s die betrokken zijn bij bovenstaande processen.

In geval van afstuderen bespreken we samen het onderwerp voor je afstudeerdopdracht.

Je werkt dan 50 % mee op de afdeling en voor 50 % kun je werken aan je afstudeeropdracht.

Je wordt begeleid door de procesmanager.

Het profiel: 

 • Je bent bezig met een hbo opleiding in een economisch-, commerciële- of technische richting;
 • Commercieel en klantvriendelijk
 • Affiniteit met techniek
 • Beheersing Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je daarvoor terug?

 • Een meewerkstage die vanaf september start en tenminste vijf maanden duurt;
 • Goede en directe begeleiding;
 • Een uitdagende en leerzame werkstage in een klein en gezellig team. Hierbij krijg je de nodige persoonlijke begeleiding. Daarnaast ontvang je een passende stagevergoeding;
 • Kans op een mooie toekomst binnen Kegro Deuren!

Past deze stage bij jou?

Stuur een korte begeleidende e-mail met je motivatie en een CV naar vacatures@kegro.nl  ter attentie van personeelszaken. Als je vragen hebt neem dan contact op met Koen Kersten (procesmanager) via telefoonnummer 024-3999555. Kijk voor meer over Kegro Deuren op onze website www.kegro.nl.

Wij zijn een Erkend Leerbedrijf en hebben jaarlijks een aantal stageplaatsen en BBL-werkplekken in Groesbeek voor gemotiveerde stagiaires en leerlingen.

Persoonlijke ontwikkeling, leren en vakmanschap vinden wij erg belangrijk. Als marktleider en producent van topkwaliteit deuren willen we onze toekomstige medewerkers goed opleiden en begeleiden. Daarom zijn er binnen Kegro diverse mogelijkheden voor leerlingen, stagiaires en afstudeerders.

Bij ons kun je als jonge professional passende werkervaring opdoen onder goede begeleiding. Naast stage en BBL-trajecten hebben we ook ieder jaar interessante afstudeeropdrachten.

Heb je interesse in een stage-, leerwerkplek of een afstudeeropdracht? Stuur dan een korte motivatie en CV naar vacatures@kegro.nl of neem telefonisch contact op voor informatie via 024-3999555.

Direct solliciteren? Vul dan onderstaand formulier in.

 • Upload hier je CV (pdf, doc of txt, max. 3MB).
  Toegestane bestandstypen: pdf, doc, txt, docx.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.