Studentendeur: oase van rust

Op tijd naar bed vanwege tentamenweken, maar een ‘leuk’ feestje verderop op de gang? Ondanks de gezelligheid van een studentencomplex zijn dit soort momenten toch vaak vervelend. Speciaal voor studentenhuisvesting en andere woonvormen waar inpandige deuren met geluidseisen van belang zijn zoals bijvoorbeeld bij woonzorgcentra, hotels en ziekenhuizen heeft Kegro Deuren de KegaBase SB (Silent Base) ontwikkeld.

Geluidwerende studentendeur

Onze studentendeur heeft een geluidweerstand van 43 dB op het deurblad en realiseert 42 dB op de totale kozijn-deur-combinatie (functionele geluidweerstand). Deze deurkozijncombinatie is belangrijk, omdat een deur het beste geluid kan tegenhouden, als daadwerkelijk ook rekening gehouden wordt met het voorkomen van geluidlekkage rondom. KegaBase SB is 30 minuten brandvertragend (BVT) en in alle RAL-, NCS- en HPL-afwerkingen verkrijgbaar.

Je kunt onze collectie studentendeuren bekijken in onze productzoeker. De Kegro productzoeker helpt bij de selectie om tot het perfecte deurmodel te komen. » Naar de productzoeker