Nieuwe voordeuren voor woningen

Op zoek naar nieuwe voordeuren voor nieuwe of bestaande woningen? Wij bieden massieve hardhouten of vlakke houten buitendeuren van hoogwaardige kwaliteit. Ons assortiment houten voordeuren bestaat uit meer dan 170 verschillende deurmodellen. Kies het deurmodel, de afwerking, het deurbeslag en de benodigde prestatie die bij de woningen past en wij zorgen voor passende deuren op maat.

Isolerende voordeuren van Kegro Deuren

Voordeuren op maat

Wij meten altijd alle voordeuren in. Het maakt niet uit of het een nieuwbouw of een renovatiewoning is, want wij vinden het belangrijk dat onze deuren in elk kozijn passen. Het meten van kozijnen vindt lasergestuurd plaats. Kegro Deuren maakt hiervoor gebruik van de speciaal ontwikkelde Laser Meet-O-Matic dat het kozijn inmeet. Eventuele afwijkingen zoals het niet haaks staan, vangen we op door het aanpassen van de deurcontouren. Iedere deur heeft eigen unieke maatvoeringen en wordt dus ook op maat geproduceerd. Hierdoor past de deur altijd 100% in het gemeten kozijn.

Meer weten over de mogelijkheden van onze voordeuren? Ons team van deurspecialisten altijd klaar voor vrijblijvend advies. Het is ook mogelijk om met behulp van de Kegro productzoeker een mooie deur uit te kiezen.

» Naar de productzoeker