Wie zijn wij?
Kegro Deuren is marktleider in de Nederlandse woningbouw op het gebied van buitendeuren. Het bedrijf heeft zijn positie te danken aan zowel zijn innovatieve concepten en producten als zijn landelijke montage- en servicedienst. De dagelijkse operatie wordt geleid vanuit het kantoor in Groesbeek, waar tevens de volledige productie van de kwaliteitsdeuren plaatsvindt. Kegro heeft een ambitieuze groeistrategie voor de komende jaren. Nieuwe producten, nieuwe markten en segmenten gekoppeld aan het continue verbeteren van onze organisatie en talentpool zijn hierbij de kritische succesfactoren.

Werken bij Kegro
Kegro Deuren is daarom op zoek naar nieuw talent. Mede dankzij onze sterke groei plaatsen we doorlopend nieuwe vacatures. We zijn daarnaast een erkend leerbedrijf en hebben het hele jaar door diverse BBL leerplekken en stageplaatsen. Lijkt het jou leuk om ons team te komen versterken? Kijk dan hieronder voor een van onze uitdagende functies. Je gaat deel uitmaken van een team van betrokken en kundige collega’s bij wie een collegiale werksfeer en ruimte voor eigen initiatief centraal staan. Verder bieden wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

CNC programmeur

 MBO+    |      Groesbeek    |      Fulltime

Binnen de afdeling werkvoorbereiding is je primaire verantwoordelijkheid het genereren van de juiste programma’s voor de productie van deuren op CNC-houtbewerkingsmachines.
Je programmeert met het programma NC-Studio een productielijn, bestaande uit zes machines. Hierbij maak je gebruik van ERP-software. Je ziet toe op het CNC-productieproces en grijpt in waar nodig. Tevens bewerk je technische tekeningen met AlphaCAM.

» BEKIJK DE VACATURE

Marketing & Communicatie professional

 HBO    |      Groesbeek    |      Fulltime

Wij zijn ervan overtuigd dat we met een gedreven marketing professional ons merk sterker kunnen maken en meer van onze kwaliteitsdeuren kunnen verkopen.

» BEKIJK DE VACATURE

Financial Controller

 HBO/WO    |      Groesbeek    |      Fulltime

Wij zijn op zoek naar een gedreven financial die zelfstandig kan werken. Binnen de organisatie rapporteer je aan de Manager Finance en houd je je bezig met alle financiële -, administratieve, controle- en rapportage activiteiten. Je krijgt een verantwoordelijke functie met de vrijheid om veel zaken op te pakken.

» BEKIJK DE VACATURE

Allround monteur technische dienst

 MTS/MBO    |      Groesbeek    |      Fulltime

Om onze groeiende organisatie verder te professionaliseren zijn wij op zoek naar een allround monteur technische dienst.

» BEKIJK DE VACATURE

Monteurs

 ROC    |      Landelijk    |      Fulltime

Voor de afdeling Externe Montage zoeken we Monteurs die verantwoordelijk zijn voor het zelfstandig en volgens instructie plaatsen van voornamelijk toegangsdeuren in nieuwbouw- of renovatiekozijnen op diverse bouwlocaties door heel Nederland.

» BEKIJK DE VACATURE

Stagairs, leerwerktrajecten en afstudeerders

 BBL-MBO    |      Groesbeek

Wij zijn een Erkend Leerbedrijf en hebben jaarlijks een aantal stageplaatsen en BBL-werkplekken in Groesbeek voor gemotiveerde stagiaires en leerlingen.

» BEKIJK DE VACATURE

Open sollicitatie

Geen openstaande vacatures?
Geen nood! Wij ontvangen graag jouw open sollicitatie met CV en motivatiebrief. Je kunt deze mailen naar personeelszaken@kegro.nl.