Wie zijn wij?
Kegro Deuren is marktleider in de Nederlandse woningbouw op het gebied van buitendeuren. Het bedrijf heeft zijn positie te danken aan zowel zijn innovatieve concepten en producten als zijn landelijke montage- en servicedienst. De dagelijkse operatie wordt geleid vanuit het kantoor in Groesbeek, waar tevens de volledige productie van de kwaliteitsdeuren plaatsvindt. Kegro heeft een ambitieuze groeistrategie voor de komende jaren. Nieuwe producten, nieuwe markten en segmenten gekoppeld aan het continue verbeteren van onze organisatie en talentpool zijn hierbij de kritische succesfactoren.

Werken bij Kegro
Kegro Deuren is daarom op zoek naar nieuw talent. Mede dankzij onze sterke groei plaatsen we doorlopend nieuwe vacatures. We zijn daarnaast een erkend leerbedrijf en hebben het hele jaar door diverse BBL leerplekken en stageplaatsen. Lijkt het jou leuk om ons team te komen versterken? Kijk dan hieronder voor een van onze uitdagende functies. Je gaat deel uitmaken van een team van betrokken en kundige collega’s bij wie een collegiale werksfeer en ruimte voor eigen initiatief centraal staan. Verder bieden wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Projectleider

 HBO    |      Groesbeek    |      Fulltime

Om onze service verder uit te bouwen en ons team te versterken zijn wij op zoek naar een projectleider.

» BEKIJK DE VACATURE

Ervaren glaszetter/kitter

 TO    |      Groesbeek    |      Fulltime

Als glaszetter/kitter maak je onderdeel uit van de afdeling montage. Op deze afdeling worden deuren voorzien van hang- en sluitwerk, glas en kit.

» BEKIJK DE VACATURE

Monteurs

 ROC    |      Landelijk    |      Fulltime

Voor de afdeling Externe Montage zoeken we Monteurs die verantwoordelijk zijn voor het zelfstandig en volgens instructie plaatsen van voornamelijk toegangsdeuren in nieuwbouw- of renovatiekozijnen op diverse bouwlocaties door heel Nederland.

» BEKIJK DE VACATURE

Stagairs, leerwerktrajecten en afstudeerders

 BBL-MBO    |      Groesbeek

Wij zijn een Erkend Leerbedrijf en hebben jaarlijks een aantal stageplaatsen en BBL-werkplekken in Groesbeek voor gemotiveerde stagiaires en leerlingen.

» BEKIJK DE VACATURE

Open sollicitatie

Geen openstaande vacatures?
Geen nood! Wij ontvangen graag jouw open sollicitatie met CV en motivatiebrief. Je kunt deze mailen naar personeelszaken@kegro.nl.