Wij zijn marktleider in de Nederlandse woningbouw op het gebied van buitendeuren. Vanuit ons kantoor in Groesbeek wordt de dagelijkse operatie geleid en vindt tevens de volledige ontwikkeling en productie plaats. Voor de komende jaren hebben wij een ambitieuze groeistrategie waarbij nieuwe producten, markten en segmenten gekoppeld aan het continue verbeteren van onze organisatie en medewerkers, centraal staan. Op dit moment werken wij met 220 collega’s aan de groei van Kegro Deuren.

Magazijn medewerker

  MBO    |      Groesbeek    |      Fulltime

In deze functie maak je onderdeel uit van het hang- en sluitwerk magazijn. Op deze afdeling worden o.a. onze voorraden beheert.

» BEKIJK DE VACATURE

Tactisch inkoper

 HBO    |      Groesbeek    |      Fulltime

Als tactisch inkoper ben je binnen onze organisatie inkoper van een groot aantal productgroepen en je zorgt ervoor dat de ingekochte goederen zoals grondstoffen, halffabricaten en andere producten (sloten, scharnieren glas e.d.) op tijd en op het juiste moment beschikbaar zijn.

» BEKIJK DE VACATURE

Deurafhanger

 ROC    |      Landelijk    |      Fulltime

Voor de afdeling Externe Montage zoeken we Monteurs die verantwoordelijk zijn voor het zelfstandig en volgens instructie plaatsen van voornamelijk toegangsdeuren in nieuwbouw- of renovatiekozijnen op diverse bouwlocaties door heel Nederland.

» BEKIJK DE VACATURE

Stages, leerwerktrajecten en afstudeerders

 BBL-BOL-MBO-HBO    |      Groesbeek

Wij zijn een Erkend Leerbedrijf en hebben jaarlijks een aantal stageplaatsen en BBL-werkplekken in Groesbeek voor gemotiveerde stagiaires en leerlingen.

» Stage Management Assistent/ Verkoop Binnendienst

» Stage Afdeling Service & Montage

Open sollicitatie

Geen openstaande vacatures?
Geen nood! Wij ontvangen graag jouw open sollicitatie met CV met korte motivatie. Je kunt deze mailen naar vacatures@kegro.nl.