BIM-informatie: 3D ontwerpen met onze deuren

Dankzij goede BIM-informatie alle data koppelen die nodig is voor het ontwerpen, bouwen en beheren van een bouwproject; hier zien we absoluut het belang van in. Daarom is een groot deel van ons assortiment deuren is beschikbaar in bestandsformaten die kunnen worden ingezet voor BIM. BIM staat voor Bouw Informatie Model (Building Information Model). Er wordt er tijdens het BIM-proces in één model (bestand) gewerkt waardoor alle partijen dezelfde gegevens (zoals tekeningen, berekeningen, gebouwdimensies, rapporten en verslagen) gebruiken. Geen onduidelijkheid meer tussen opdrachtgever, architect, adviseurs, aannemer en installateur: alles is realtime controleerbaar en direct in 3D inzichtelijk te maken. Faalkansen worden voorkomen en daar dragen wij graag ons steentje aan bij.

In onze productzoeker wordt, na de keuze voor een deurmodel, een apart tabblad geopend waar de BIM-informatie van het deurmodel te downloaden is. We werken voortdurend aan het toevoegen van nieuwe bestandstypen van deze deurmodellen, zodat ze in elke BIM-software kunnen worden geïmplementeerd.

» Naar onze productzoeker

Bouwconnect bibliotheek

We staan met een groot deel van onze deuren in de BouwConnect Bibliotheek, die ontwikkeld is door KPN Getronics en De Twee Snoeken. Zij streven ernaar de BouwConnect Bibliotheek dé standaard te maken voor BIM-informatievoorziening in Nederland. » Lees meer hierover

Laat je naam en telefoonnummer achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

[ninja_form id=9]