Inbraakwerende deuren

Inbrekers hebben verschillende methodes om in een woning in te breken. Buitendeuren en ramen zijn de gemakkelijkste toegang tot een woning. Vooral de achterdeur is favoriet. Dit is ook de reden waarom het belangrijk is om een woning te voorzien van inbraakwerende deuren en ramen. Kegro Deuren produceert deuren met driepuntssluiting en op verzoek ook met vijfpuntssluiting die bedienbaar zijn met slechts één sleutel.

Onze deuroplossingen zijn als totaal element getest naar de Nederlandse norm NEN 5096 en de Europese inbraaknorm NEN-EN 1627. De inbraakwerendheid van het deurblad is naar Nederlandse norm mogelijk in IBW-2 en IBW-3 en naar Europese norm in RC2** en RC2N. Het deurblad, inclusief alle panelen en beglazing, is daarmee inbraakveilig. We garanderen, mits uitgevoerd met de juiste sloten en scharnieren, de inbraakwerendheid van het element in het KOMO® en het GND prestatiecertificaat. 

** RC2 en RC2N zijn niet gelijk zijn aan IBW-2 en IBW-3. RC2 staat voor Resistance Class 2 en RC2-N is RC2, maar dan zonder beglazing.

Onze deuren voldoen hiermee aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

 

Extra inbraakwerende maatregelen

Hoewel Kegro deuren inbraakbestendig zijn, kunnen extra veiligheidsmaatregelen genomen worden. Zo bieden wij veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging. Dit voorkomt inbraak door kerntrekken. Vanaf 1 januari 2016 dienen alle nieuwbouw woningen te voorzien zijn van kerntrekbeveiliging.

Vraag ons team van deurenspecialisten naar de mogelijkheden. » Neem contact op