KAI ramen voor renovatie

Speciaal voor renovatieprojecten waar alle draaiende delen worden vervangen, heeft Kegro Deuren een raam ontwikkeld met gecertificeerde prestaties: het Kegro All Inclusive (KAI) raam. Wij leveren en monteren de ramen op hetzelfde moment als de deuren. Dit heeft als grote voordeel dat de (eventuele) overlast voor de bewoners beperkt wordt tot een minimum. De ramen in het KAI concept zijn ontwikkeld met een speciale kaderdichting en hang- en sluitwerk pakket. Hiermee worden waarden gerealiseerd die de garantie geven dat tocht en lekkage bij bewoners tot het verleden behoren. Daarnaast wordt er een flinke bijdrage geleverd aan het terugdringen van het energieverbruik.

WaterdichtheidKlasse 8A (NEN-EN 12208) (450 Pa)
WinddichtheidKlasse 4 (NEN-EN 12207) qv-100 < 0.75 m³/u.m)

KAI raamKAI ramen inmeten

Het inmeten van de ramen wordt uitgevoerd onze eigen inmeetapparatuur Laser Meet-O-Matic. Met behulp van deze lasertechnologie meten onze inmeters elk kozijn zeer nauwkeurig in. Het resultaat is een perfect passend raam dat zowel afgelakt als voorzien van glas gemonteerd wordt. Op het werk schaven en schilderen, waardoor overlast voor bewoners ontstaat, behoort hiermee tot het verleden.

Certificering en keurmerken

Ons KOMO gecertificeerde proces geeft de zekerheid dat de geplaatste elementen voldoen aan Inbraakwerendheid Klasse 2. Dit certificaat waarborgt alle wet- en regelgeving omtrent inbraakwerendheid en Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW).

Uiteraard is er ruime variatie mogelijk in raamuitvoeringen, gewenste eindkleuren en beglazing. Indien de ramen uitgevoerd moeten worden met het FSC® keurmerk, dan kan dit in KegaWood.

Meer weten over de KAI ramen van Kegro Deuren? Onze experts vertellen er graag meer over. Neem contact met ons of voor vrijblijvend advies.