Garant+ Concept

Ongekend betrouwbaar!

Grip houden op de kosten is natuurlijk van essentieel belang. Dat doet u door heldere afspraken te maken met uw partners, maar ook door betrouwbare producten aan te schaffen. Zo vermijdt u onvoorziene kosten en kunt u nauwkeurig onderhoudswerkzaamheden plannen en de kosten daarvan budgetteren.

Het Garant+ concept van Kegro sluit hier perfect op aan met een reeks onderhoudsarme deuren met maar liefst 8 jaar technische garantie. Een probleemloze deur die er ook nog eens mooi uitziet.

Het oog wil immers ook wat.

Het Garant+ concept: de voordelen

Bij renovatieprojecten willen vastgoedbeheerders, VVE’s en woningcorporaties grip houden op de kosten. Daarom introduceert Kegro het Garant+ concept voor buitendeuren. Een probleemloos concept met mooie en onderhoudsvriendelijke deurmodellen die pas na 8 jaar onderhoud nodig hebben. Onderhoudsbudgetten worden opgeschoven, onvoorziene kosten behoren tot het verleden. Klanten zijn tevredener dan ooit.

8 jaar garantie

Het concept bestaat uit een aantal vlakke en massieve deurmodellen die geconstrueerd zijn voor een langere onderhoudscyclus. Onderhoud komt pas na 8 jaar op de agenda en niet eerder. De deuren hebben ook 8 jaar garantie (6 jaar GND-garantie + 2 jaar extra fabrieksgarantie).

Na 4 jaar inspectie

Na 4 jaar moet er een inspectie gedaan worden. Daar hebben wij een checklist voor gemaakt die we u tegen die tijd beschikbaar stellen. U kunt het ook aan ons uitbesteden. Tegen een kleine vergoeding weliswaar, maar dan weet u zeker dat het goed gebeurt. Weer een zorg minder.

Ons verkoopteam staat voor u klaar om de ins & outs van deze inspectie persoonlijk aan u toe te lichten.

Deurenmodellen met Garant+

Vlakke deur

KegaPro Excellent DP: betere isolatie, minder onderhoud

De KegaPro Excellent DP heeft een glassponning die in het deurblad geïntegreerd is, waardoor er geen glaslatten aan de buitenzijde meer nodig zijn. Daardoor zijn er ook geen verbindingen meer die open kunnen gaan staan, waardoor vocht minder kans krijgt om binnen te dringen. Een oplossing die veel onderhoudsvriendelijker is.

De aangepaste deurbladopbouw geeft een nóg stabielere deur, met een robuustere buitenzijde. Wat het design betreft: de KegraPro Excellent DP deurmodellen zijn strak esthetisch vormgegeven.

Massieve deur:

KegaWood LX massieve buitendeur met luxe borstwering: vocht krijgt minder kans

De KegaWood massieve buitendeur met “LX” (Luxe borstwering stapeling) heeft een minder diepe bossing/groef dan de traditionele hardhouten stapel/dorpeldeuren. De liggende delen hebben minder horizontaal blootgesteld oppervlak. Dat betekent dus minder onderhoud en veel minder kans op vochtproblemen. Er is minder dikte-afname in de stapeling wat zorgt voor een betere isolatie. Naast minder onderhoud is deze oplossing esthetisch ook veel fraaier.

DE VOORDELEN OP EEN RIJ
  • Luxere uitstraling
  • Minder onderhoudskosten en zekerheid door 8 jaar garantie
  • Rendementsverbetering door lagere indirecte kosten
  • Reduceren faalkosten
  • Tevreden bewoners en gebruikers
Wilt u ook betere resultaten en lagere beheerkosten? Neem dan nu contact op met ons verkoopteam: verkoop@kegro.nl