KAI: Kegro All Inclusive

Kegro Deuren denkt mee met de gehele bouwkolom; vanaf de ontwerpfase tot en met de oplevering voor zowel nieuwbouw-, renovatie- als transformatieprojecten. Aangezien iedere partij haar eigen specifieke wensen heeft, biedt Kegro Deuren met het Kegro All Inclusive concept (KAI) een buitengewone totaaloplossing voor buitendeuren. In het KAI concept zijn elementen van deur, hang- en sluitwerk en kozijnen volledig op elkaar afgestemd. En omdat we goed overleg hebben met alle partijen, verloopt het hele traject van productie tot turnkey oplevering perfect. Dit betekent buitengewoon gemak en zeer tevreden klanten; ook na oplevering.

Kies je voor een KAI-label dan kan je rekenen op onze inmeet-, afhangservice en bij nieuwbouw ook de wisseldeurservice. Naast de productgarantie van 6 jaar krijgt een KAI-deur met KAI-label ook twee jaar nazorggarantie op functionaliteit, wind- en waterdichtheid van de deuren. KAI Nazorg staat garant voor het blijvend goed functioneren van de buitendeuren. Kegro Deuren levert deuren in twee vormen van compleetheid volgens de BRL: Concept II en Concept III.

“Kwaliteit en garantie zijn de belangrijkste redenen om voor KAI te kiezen. Hierdoor vermijden we veel zorgen. Als er al sprake is van een probleem, dan lost Kegro dat voor ons op. De deuren zijn getest op wind- en waterdichtheid en dat is weer belangrijk voor de EPC-berekening.”

M. van Hagen

Berlaere Vastgoedontwikkeling BV

KAI biedt zekerheid

Binnen het Kegro All Inclusive concept zijn alle elementen naadloos op elkaar afgestemd.
Een KAI voordeur bestaat bijvoorbeeld uit de volgende elementen:

  • KAI scharnier: geoptimaliseerd schroefgatenpatroon, High-Performance Pattern, resulteert in hoger draaggewicht. Slimme pen, dus hogere weerstand bij inbraak.
  • Uniek roterende schoot met een dag- en nachtstand.
  • KAI krukbedienende meerpuntsluiting: zorgt voor een hoog bedieningsgemak.
  • KAI kaderprofiel met dubbele opbouw: dynamisch materiaal, duurzame lange termijnprestaties en nagenoeg niet gevoelig voor temperatuurverschillen.
  • KAI BI-dorpel: hoge wind- en waterdichtheid.
Kegro All Inclusive roterende schoot
Kegro All Inclusive dorpel

KAI biedt ontwerpvrijheid

Kegro Deuren biedt met KAI technische ondersteuning waarbij de mogelijkheden in één oogopslag in kaart worden gebracht. We houden rekening met de prestatiewensen, maar ook met de wensen qua look & feel. Zo bieden we grote ontwerpvrijheid.

Meer weten over het concept Kegro All Inclusive van Kegro Deuren? Klik dan hier om contact op te nemen of om meer informatie aan te vragen.

“Als timmerfabriek adviseren wij onze klanten KAI te gebruiken. Het is een hoogwaardig product met als speerpunten energiebesparing en bedieningsgemak. De bijzondere constructie zorgt voor een hogere weerstand bij inbraak, betere wind- en waterdichtheid en een hogere stabiliteit. Een schitterend systeem dat nazorg nagenoeg overbodig maakt.”

M. van Heck

Timmerfabriek De Kroon BV

Laat je naam en telefoonnummer achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Velden met een * zijn verplicht