Wat is KegaPro Excellent?

STRAKKE VORMVASTE BUITENDEUR

KegaPro Excellent is een vlakke buitendeur met een raamwerk van hardhout met isolerende PUR-kern. Het raamwerk is opgebouwd uit gevingerlast en gelamineerd hardhout. Op beide zijden is een dekplaat verlijmd van ca. 7 mm dikte.
Deze bestaat uit een sandwichconstructie van aluminium met Medite Tricoya Extreme.

Het in de romp geïnjecteerde hoogwaardige BioBased Poly Urethaan (PUR) vult alle loze ruimtes volledig en vormt een mechanische belastbare hechting tussen vulling en sandwichbeplating. Dit levert een positieve bijdrage aan de sterkte van de deur met behoud van de hoge thermisch isolatie. Afhankelijk van de prestatie-eisen op het gebied van brandwerendheid wordt een brandwerende vulling toegepast. De KegaPro Excellent buitendeuren zijn geschikt voor een dekkende oppervlaktebehandeling in RAL- of NCS-kleur naar keuze.

KegaPro Excellent is in diverse diktes leverbaar, afhankelijk van de gewenste toepassing en prestaties. In 38 en 54 mm is de deur met name geschikt voor houten kozijnen. In hogere diktes (70 en 80 mm) is deze ook geschikt voor kunststof en aluminium kozijnen middels het KaiCombi concept.

Wat is KegaPro Excellent DP?                                                                    

KegaPro Excellent DP is een speciaal deurblad welke bij uitstek geschikt is om de beglazing te integreren in het deurblad. Het is niet meer nodig om glaslatten aan de buitenzijde te monteren.

De overige eigenschappen en prestaties zijn gelijk aan de reguliere KegaPro deuren, m.u.v. de oppervlakte types. KegaPro Excellent DP is alleen met gelakt Medite tricoya Extreme dekplaat beschikbaar.

Wanneer KegaPro Excellent?

KegaPro Excellent heeft een ruim assortiment deuren, met extra aandacht voor de vormgeving, beschikbaar. Strak, eenvoudig en/of traditioneel. Alle KegaPro Excellent nieuwbouwdeuren voldoen met 54 mm dikte en een maximale lengte van 2600 mm aan alle gestelde eisen op het gebied van isolatie.

Naast een ruim assortiment standaard deurmodellen kan er ook op klant en architect wens gevarieerd worden met het design. Infrezingen, opdikkingen en profiellijsten zijn mogelijk. KegaPro Excellent is verkrijgbaar in 30 of 60-min BW uitvoering. KegaPro Excellent in 54 mm dikte leent zich bij uitstek voor het Kegro All Inclusive (KAI) concept. Dankzij KAI neemt het bedieningsgemak aanzienlijk toe. Het speciaal ontwikkelde krukbediende slot en kaderprofiel zorgen voor optimale sluiting van de deur.

» Lees meer over KAI

Voordelen van KegaPro Excellent

Voordelen van KegaPro Excellent voor een woningbouwproject zijn:

 • Hoge isolatiewaarden tot en met U-waarde (W/m²K) 1,00 bij deurmodel 9101, 54 mm
 • Ongeëvenaarde stabiliteit dankzij dubbele stabilisatievoorzieningen
 • Medite Tricoya Extreme sandwichconstructie voor extra strakke uitstraling
 • Bijzondere afwerking met exterieure kwaliteit 3K coatingsysteem
 • Gunstige GND garantievoorwaarden
 • Passend binnen het Kegro All Inclusive totaalconcept (deurdikte 54, 54 BW of 60 mm)
 • Optimale samenstelling van deurbeslag, slot en/of briefplaat met tochtwering
 • Inbraakwerend tot klasse 3 optioneel
 • Spionoog mogelijk
 • Wind- en waterdichte kaderprofilering
 • Eindeloze designvrijheid met groeven, opsmuk, infrezingen en sierlijstwerk mogelijk
 • Als DP Excellent uitvoering zonder glaslatten aan de buitenzijde verkrijgbaar. Zeer onderhoudsvriendelijk

Raadpleeg de technische Data Sheets voor alle technische informatie en prestaties, of neem contact met ons op voor vrijblijvend advies.