DEURFUNCTIES VOOR DIVERSE TOEPASSINGEN

Toepassing bepaalt deurfunctie

Wanneer wordt een deur een voordeur? Om te beginnen bepaalt de toepassing de deurfunctie, oftewel: waar komt de deur te hangen in de woning of wooncomplex? Vervolgens wordt de deur samengesteld passend bij de gewenste deurfunctie. Een houten deur wordt daadwerkelijk een voordeur wanneer aan de romp specifieke zaken zijn toegekend zoals bijvoorbeeld een briefsleuf naast de gebruikelijk keuzes voor deurblad, aflak/HPL-afwerking, slot en deurbeslag. Tenslotte wordt aan de deurfunctie ook de gewenste deurprestatie gekoppeld. Wordt het een inpandige voordeur met brandvertragende eigenschappen of juist geluidwerende eigenschappen? Ons team van deurspecialisten denkt mee met alle technische en esthetische wensen, bijpassende deurprestaties en gebruikerseisen. Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Ontwerpvrijheid in deurfuncties dankzij CNC-machinepark

Ontwerpvrijheid dankzij CNC-gestuurd machinepark

Onze moderne fabriek in Groesbeek beschikt over een zeer geavanceerd CNC-machinepark. Dankzij het machinepark bieden we, naast ons bestaande ruime assortiment deurmodellen, grote ontwerpvrijheid in infrezingen, opdikkingen, profiellijsten et cetera. Hierdoor is nagenoeg elk deurmodel te produceren. 

Verschillende deurfuncties

Kegro Deuren produceert entreedeuren, voordeuren, zorgdeuren, studentendeuren, inpandige deuren, achterdeuren, terrasdeurstel, balkondeur(stel), frans balkondeur(stel) en garagedeuren. In onze productzoeker zijn onze deuren onder andere op deze deurfuncties ingedeeld. De productzoeker biedt ook de mogelijkheid om op basis van deurprestaties de deurmodellen te selecteren. In het tabblad ‘Technische specificaties’ kunnen de gewenste prestatie-eisen worden ingegeven zoals Rc-waarde of geluidwerendheid.

» Naar de productzoeker