TOTAALCONCEPTEN VOOR RENOVATIE PROJECTEN

Renovatie concepten: efficiëntie in bestaande situatie

Kegro Deuren is niet alleen fabrikant van kwalitatieve buitendeuren, maar ook aanbieder van buitengewone totaalconcepten voor deuren. Men zegt wel eens dat renovatie misschien wel moeilijker is dan nieuwbouw. Je moet namelijk altijd rekening houden met de bestaande situatie. Daarom hebben we vier concepten voor renovatie ontwikkeld. We maken de nieuwe deuren 100% passend én bieden ondersteuning bij onderhoud en bewonerscommunicatie. Ook bij renovatie zitten we graag zo vroeg mogelijk met alle partijen aan tafel. Zo ontstaat een goede afstemming tussen alle processen die te maken hebben met de productie en plaatsing van buitendeuren. Kies het totaalconcept dat het beste past bij jouw renovatieproject. Zoek je een totaalconcept voor nieuwbouw? » Bekijk dan onze nieuwbouwoplossingen

 

Onze vier renovatie concepten:

  1. Inmeten en afhangen: concept voor het digitaal lasergestuurd inmeten en kort voor oplevering afhangen van deuren.
  2. Kegro’s Enkele Deurenservice: concept voor zakelijke bestellingen van enkele stuks deuren. Met een paar simpele stappen nemen we het hele proces (van bestellen tot afhangen) voor u uit handen.
  3. Kegro All Inclusive (KAI): concept waarbij alle elementen van deur, hang- en sluitwerk en kozijnen volledig op elkaar zijn afgestemd en waarbij met intensieve begeleiding het project perfect loopt van productie tot en met oplevering.
  4. Bewonerscommunicatie: concept voor planning en communicatie met bewoners tijdens grootschalige renovaties.

 

Download hieronder onze renovatiebrochure:

Kegro Deuren voor Renovatieprojecten

Neem gerust contact op met ons team van deurspecialisten voor vrijblijvend advies over de mogelijkheden.