HOOGWAARDIGE DEURPRESTATIES VOOR MAXIMAAL COMFORT

Deurprestaties: in lijn met marktvraag en Bouwbesluit

Mooie deuren die voldoen aan de meest uiteenlopende deurprestaties: dat is waar het om ‘draait’ bij Kegro Deuren. Wij zijn voorloper binnen de deurenbranche én sparren voortdurend met onze klanten over ontwikkelingen en verbeteringen. Daarom werkt onze research & development afdeling continu aan onze deuren en prestaties.

Testlab test deurprestaties

Deurprestaties getest in eigen lab

We testen onze deuren op brandwerendheid, duurzaamheid, energiebesparing door isolatie, geluidwerendheid, inbraakwerendheid, passiefhuis-niveau en onderhoud. Al deze prestaties worden uitgebreid in ons eigen laboratorium getest. Hierdoor zijn we in staat onze deuren volledig aan te passen aan de steeds veranderende marktvraag en de meest actuele regelgeving zoals van het Bouwbesluit. Met een Kegro deur kies je voor het beste wooncomfort, de hoogste kwaliteit, de veiligste sluiting, de meest onderhoudsarme deur en/of de meest stille deur; de mogelijkheden zijn eindeloos.

Klik op een deurprestatie naar keuze en lees meer over de mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies.