Turnkey deuren: direct klaar voor gebruik

Bouwpartijen, zoals zelfontwikkelende aannemers, die bouw- of verbouwprojecten van ontwerp tot oplevering verzorgen, werken volgens een zogenaamde Turnkey formule. De gehele planning, organisatie en begeleiding is in handen van deze bouwpartij. Kegro Deuren is de ideale deurenpartner in deze projecten. Wij zijn gewend om vanaf de voorfase tot en met oplevering een adviserende sparringspartner te zijn, zodat de meest efficiënte werkwijze en planning tot stand komen. Just-In-Time (JIT) leveren en plaatsen wij de complete deuren en desgewenst andere draaiende delen.

“De term sleutel-op-de-deur of sleutelklaar staat voor het concept waarbij één enkel bedrijf ervoor zorgt dat een project geheel gebruiksklaar wordt opgeleverd”

Turnkey formule

Kies je voor de turnkey formule, dan worden complete deuren door ons geleverd en geplaatst. De deuren zijn direct klaar voor gebruik. Deur, hang- en sluitwerk, briefplaat, spionoog, afgelakt of met HPL-toplaag, wind- en waterdichte kaderdichting, ingemeten, afgehangen en nagesteld: wij regelen alles rondom deze deuren. Hiermee zijn wij de ideale deurenpartner voor grote projecten.

Meer weten over de Turnkey formule van Kegro Deuren? Klik dan hier om contact op te nemen of om meer informatie aan te vragen.

Laat je naam en telefoonnummer achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

[ninja_form id=9]