VLAKKE EN MASSIEVE HOUTEN DEUREN

Topkwaliteit houten deuren

Al meer dan 40 jaar is Kegro Deuren dé deurenfabrikant van en marktleider in vlakke en massieve houten deuren voor nieuwbouw, renovatie en transformatie projecten in Nederland. Deze positie hebben we te danken aan onze topkwaliteit buitendeuren en unieke totaaloplossingen. De houten deuren worden onder continue kwaliteitsbewaking geproduceerd in de moderne productielocatie in Groesbeek. Kegro Deuren heeft een eigen R&D afdeling voor productontwikkeling en is voorloper in de deurenbranche met haar totaaloplossingen voor gebouwontsluiting.

Passende houten deuren

Kegro Deuren biedt voor iedere woning een passende buitendeur. Passend qua stijl, omdat de bijzondere deurenlijn van Kegro Deuren varieert van klassieke houten deuren tot en met unieke design deuren, die klantspecifiek worden geproduceerd. Passend qua deurcontouren, want dankzij onze eigen inmeetapparatuur Laser Meet-O-Matic past de nieuwe deur altijd in het deurkozijn; zelfs in een kunststof kozijn! Passend qua deurfuncties en deurprestaties, want Kegro Deuren verbindt deurfunctionaliteit en -prestatie met elkaar. Geluidwerende inpandige voordeuren nodig voor een studentencomplex? Kegro Deuren heeft het. Niet voor niets heeft meer dan 50% van alle nieuwbouwprojecten in Nederland een Kegro deur.

Houten deuren voor alle woningtypes

Kegro Deuren heeft houten deuren voor alle denkbare woningtypes; van eengezinswoningen, appartementen, seniorenwoningen, studentenwoningen tot en met woonvormen. Op zoek naar houten voordeuren met authentiek ‘als toen’ uiterlijk voor een complete woonwijkrenovatie? Wij regelen het. Zelf een unieke deur ontwerpen voor een prestigieus architectonisch project? Neem gerust contact met ons op!

Bewoner en wooncomfort staan centraal

De eindgebruiker, de bewoner, staat bij Kegro Deuren centraal. Bewoners kunnen vertrouwen op het beste wooncomfort, de hoogste kwaliteit, de veiligste sluiting, brandwerende deuren volgens de hoogste standaard en/of de meest geluiddempende deur; de mogelijkheden zijn eindeloos. Opdrachtgevers zoals architecten en zelfontwikkelende aannemers kiezen met Kegro Deuren voor een specialistische woningtoegangspartner die vanaf het voortraject al meedenkt over de mogelijkheden.

Van buitengewoon doordachte toegangsoplossingen tot en met complete gebouwontsluiting, Kegro Deuren levert!