buitengewoon doordachte toegangsoplossingen

Assortiment kwaliteitsdeuren

Het Kegro assortiment bestaat uit vlakke houten deuren en massieve houten deuren. Met een Kegro deur ben je verzekerd van een kwaliteitsdeur en het assortiment is enorm, maar een eigen ontwerp laten produceren kan ook. Kegro Deuren denkt mee tijdens het hele proces, van ontwerp tot en met oplevering en nazorg.

Wist je dat:

  • meer dan 50% van de nieuw gebouwde woningen in Nederland een Kegro voordeur heeft?
  • wij de deurmodellen van vlakke deuren naar wens kunnen aanpassen?
  • onze vlakke deuren ook in kunststof of aluminium kozijnen passen?

Vlakke houten deuren

Vlakke samengestelde houten deuren zijn opgebouwd uit een raamwerk van hout. In de vlakken van het raamwerk is een vulling aangebracht. Deze vulling bestaat uit een combinatie van PU-vulling, BVT-vulling en/of plaatvulling. Aan beide zijden is op het raamwerk met vulling een bekleding gelijmd. In de deur kan beglazing zijn opgenomen. Vlakke deuren van Kegro Deuren zijn van hoogstaande kwaliteit en voldoen aan de meest actuele eisen.

Massieve hardhouten deuren

Massieve hardhouten deuren zijn opgebouwd uit superieure houtsoorten waaronder Merbau (FSC®). Hierdoor zijn grote glasopeningen mogelijk, kunnen de deuren geleverd worden tot een hoogte van 2600 mm, klemmen de deuren niet en hebben ze een lange levensduur.

Kegro Deuren verwerkt haar deuren op een zeer geavanceerd CNC-gestuurd machinepark. Hierdoor is bijna elk deurmodel mogelijk. Klik op een product naar keuze en lees meer over de mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies.