HOOGWAARDIGE DEURPRESTATIES VOOR MAXIMAAL COMFORT

Welkom bij Kegro Deuren

U heeft de QR code op uw deur gescand voor meer informatie en de prestaties van uw deur. Goed dat u meer inzicht wil in de prestaties en de opbouw van uw deur. De prestaties heeft u reeds ingezien middels het scannen van de QR code en de informatie op de app van het GND. Voor alle informatie over de opbouw van uw deur, onderhoud en advies bent u bij ons aan het juiste adres!

Wij zijn Kegro

Een familiebedrijf wat al sinds 1974, met geavanceerde technologie, maar ook met Oer-Hollands vakmanschap, top houten buitendeuren en ramen maakt. Hoe we dat doen? Bekijk hier onze bedrijfsfilm.

Uw deur onderhouden

Een kwaliteitsdeur verdient uiteraard ook goed onderhoud; dé basis voor een lange levensduur. We hebben voor u de veelgestelde vragen aangaande het juiste onderhoud aan uw deur in een handig overzicht gezet. Ook vind u hier handige instructies over het nastellen van de hoofd- en bijzetkommen van uw deur. Tevens vindt u in de links hieronder de onderhoudsvoorschriften voor uw GND deur en het verftechnische onderhoudsadvies.

Voor vragen over de garantie van uw deur verwijzen we u graag naar het GND garantiereglement.

 

Mocht u (alleen zakelijke relaties) een servicemelding willen maken, dan verzoeken we u dit te doen middels het online Serviceformulier. Voor meer informatie over de Service afdeling van Kegro Deuren klikt u hier.

Gelieve bij communicatie altijd uw deurnummer te vermelden. Het deurnummer bestaat uit 9 of 10 cijfers. U vindt het deurnummer aan de hangkant van de deur of na het scannen van de QR-code.

Bent u particulier en heeft u een schade- of servicemelding?

Dan verzoeken we u melding te maken bij uw eigen Kegro montagepartner, aannemer of woningcorporatie. Wij bekijken de situatie met deze verantwoordelijken van het woningbouwproject en komen met een passende oplossing.

Bedankt voor uw bezoek aan kegro.nl en we wensen u veel gebruiksgemak van uw Kegro deur! Voor overige vragen en/of opmerkingen kunt contact opnemen door een mail te zenden aan info@kegro.nl