z

SERVICEMELDING

Serviceformulier voor servicemelding

Is er onverhoopt toch iets verkeerd gegaan? Dat vinden wij erg vervelend en willen we graag oplossen. Je kunt het serviceformulier hieronder invullen of contact opnemen met onze afdeling Customer Service via 088-1265555.

Servicemelding zakelijke afnemerServicemelding particulier
Garantie is een zaak tussen Kegro Deuren en haar zakelijke afnemer. Ben je zakelijk afnemer en wil je een servicemelding doen? Vul dan het serviceformulier in!Als particulier maak je melding van geconstateerde zaken bij jouw Kegro Montagepartner, aannemer of woningcorporatie. We bekijken de situatie met deze verantwoordelijken van het woningbouwproject en komen met een oplossing. Heb je een andere vraag? Mail ons dan via info@kegro.nl.


Wanneer je het formulier invult, is het van belang dat dit compleet gebeurt. Hierdoor kunnen we je sneller helpen. Foto’s geven ons hierbij al direct een beeld van de situatie. Deze kunnen onderaan worden geüpload. Door op de knop ‘Verzenden’ te klikken wordt het formulier verzonden naar onze Service Afdeling. Kegro Deuren reageert doorgaans binnen één werkdag na ontvangst van de e-mail op het bericht.

Serviceformulier

"*" geeft vereiste velden aan

Velden gemarkeerd met een '*' zijn verplichte invulvelden om uw melding te kunnen behandelen.

Gegevens servicemelder

BEDRIJFSNAAM*
CONTACTPERSOON**
SERVICEMELDING*
Wil je op de hoogte blijven van de voortgang van je servicemelding?*

Gegevens bewoner(s)

Let op! Indien er aanspraak op garantie wordt gedaan ontvangen wij vooraf het deurnummer welke zichtbaar is aan de scharnierzijde. Indien het een project betreft, dan kan het ordernummer ook toereikend zijn. Zonder correct deur- of ordernummer kunnen we de melding niet in behandeling nemen.
NAAM*
ADRES*
Heb je een foto of ander bestand dat je wilt delen met ons? Het is mogelijk om maximaal 5 Mb aan bijlagen mee te sturen. Je kunt meerdere bestanden (maximaal 5) tegelijk uploaden. Bestandsformaten die zijn toegestaan: jpg, png, gif en pdf.
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, png, gif, pdf, Max. bestandsgrootte: 5 MB, Max. aantal bestanden: 5.