Wisseldeur: voorkomt beschadiging

Ons Wisseldeurconcept kan worden toegepast in combinatie met alle Kegro deuren. Een wisseldeur is een tijdelijke deur om een woning veilig te kunnen afsluiten tijdens de bouwfase en wordt gecombineerd met het concept ‘Inmeten en afhangen’. Een wisseldeur kan tegen een stootje en dat is nodig, want buitendeuren kunnen het tijdens het bouwproces vaak zwaar te verduren hebben. Juist dan ontstaan er veel opleverpunten, maar dat is verleden tijd. Kort voor de oplevering wordt de wisseldeur vervangen door de normale Kegro deur. Faalkosten zoals beschadigingen, diefstal en overlast als gevolg van krimpen en zwellen van de deur tijdens het bouwproces worden voorkomen.

Wanneer een wisseldeur?

Ieder bouwproject is anders. Kozijnen zijn ook niet overal hetzelfde. De wisseldeuren kunnen worden ingezet bij projecten waarbij het voordeurkozijn een strakke sponningmaat heeft van 932-1030 mm breed en 2300-2600 mm hoog. Kegro Deuren verzorgt het Laser Meet-O-Matic inmeten en het afhangen van de uiteindelijke buitendeuren. In nauw overleg met de bouwplaats komen we tot een logistieke oplossing die perfect aansluit bij het bouwproces, zodat de wisseldeuren op het juiste moment worden vervangen voor de uiteindelijke deuren.

Voordelen

  • Tijdelijke bouwfase- en inbraakbestendige deur
  • Gecertificeerde kwaliteit op zowel product als proces
  • Duidelijke bijdrage in verlaging faalkosten
  • Geen opleverpunten voor deuren
  • Gecertificeerd afhangproces

Meer weten over het concept Wisseldeur van Kegro Deuren? Klik dan hier om contact op te nemen of om meer informatie aan te vragen.

Wisseldeur vervangen
Normale deur vervangt wisseldeur

Laat je naam en telefoonnummer achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Velden met een * zijn verplicht