Wisseldeur: voorkomt beschadiging

Gedurende het bouwproces hebben buitendeuren het vaak zwaar te verduren, met een beschadigde deur bij oplevering als gevolg. Dit leidt niet alleen tot frustratie en ergernis bij uw klant, het kost u ook nog eens veel geld. Om dit te voorkomen, heeft Kegro Deuren eind vorige eeuw het Wisseldeurconcept ontwikkeld.

Het Kegro Wisseldeurconcept kan worden toegepast in combinatie met de meest gebruikte Kegro deurmodellen. Een wisseldeur is een tijdelijke deur om een woning veilig te kunnen afsluiten tijdens de bouwfase. Een wisseldeur kan tegen een stootje en dat is nodig, want buitendeuren kunnen het tijdens het bouwproces vaak zwaar te verduren hebben. Juist dan ontstaan er veel opleverpunten, maar dat is verleden tijd. Kort voor de oplevering wordt de wisseldeur vervangen door uw nieuwe Kegro deur. Faalkosten zoals beschadigingen, diefstal en overlast als gevolg van krimpen en zwellen van de deur tijdens het bouwproces worden voorkomen.

Wanneer een wisseldeur?

De Kegro Wisseldeur is een tijdelijke, bouwfase- en inbraakbestendige deur die tijdens de bouwperiode in het kozijn hangt. Kort voor oplevering wordt de wisseldeur door onze montagedienst vervangen door de uiteindelijke turn-key, afgelakte deur. Met behulp van dit concept voorkomt u beschadigingen tijdens het bouwproces en de daarbij gepaard gaande faalkosten.

Ieder bouwproject is anders. Kozijnen zijn ook niet overal hetzelfde. De wisseldeuren kunnen worden ingezet bij projecten waarbij het voordeurkozijn een strakke sponningmaat heeft van 934 of 1007 mm breed en 2301-2500 mm hoog. Kegro Deuren of, in overleg, de aannemer verzorgt het afhangen van de uiteindelijke buitendeuren. In nauw overleg met de bouwplaats komen we tot een logistieke oplossing die perfect aansluit bij het bouwproces, zodat de wisseldeuren op het juiste moment worden vervangen voor de uiteindelijke deuren.

GEN2®

Kegro Deuren, dé uitvinder van de wisseldeur komt nu met een nieuw concept wisseldeur: GEN2®. Dit gepatenteerde concept maakt inmeten overbodig! Hierdoor worden snellere doorlooptijden behaald met minder meerwerk.

Waarom de GEN2® wisseldeur?

  • Duidelijke bijdrage in verlaging faalkosten. 
  • Inmeten overbodig: Door de positionering van de wisseldeur is inmeten niet meer nodig en past de nieuwe deur altijd! U heeft “haakheidsgarantie”! 
  • Verkorte doorlooptijd: Doordat er parallel aan de bouw kan worden geproduceerd wordt het hele proces verkort. 
  • Inbraakwerendheid: Veilig en zeker, de woning is goed af te sluiten met behulp van een veiligheidsinsteekslot van Kegro in combinatie met Kegro hang- en sluitwerk. 
  • Instelbare hoogte: De Kegro Wisseldeur is toe te passen op de meest gebruikte Kegro deurmodellen. 
  • De deur hangt vrij van de dorpel/ondergrond. Hierdoor is de ventilatie in de ruimte veel hoger, zal het vocht sneller uit de woning verdwijnen en is er voldoende ruimte voor kabels, etc. 
  • Hét visitekaartje van de woning, de voordeur, wordt pas vlak voor oplevering van de woning geplaatst. 
  • Tijdens het gehele bouwproces voorkomt u schade aan de nieuwe deur. 
  • Gepatenteerde kwaliteit op zowel product als proces.

Toelichting verschil GEN1® en GEN2®

Meer weten over het concept Wisseldeur van Kegro Deuren? Klik dan hier om contact op te nemen of om meer informatie aan te vragen.

Laat je naam en telefoonnummer achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Velden met een * zijn verplicht