Terrasdeur: buiten genieten

Terrasdeur voor monumentale look
Openslaande terrasdeur

In de achtertuin genieten van mooi weer, terwijl de terrasdeur of tuindeur open staat. Of juist tijdens de koude dagen warm en beschermd binnen blijven, terwijl de deuren wind en water buiten houden, maar wel het daglicht binnen laten.

Massief houten terrasdeur

Onze massief houten terrasdeuren kunnen volledig naar wens worden aangepast en maken de tuin een verlengstuk van de woonkamer. Naast de modellen uit ons standaard assortiment is de borstwering voor specifieke projecten op gewenste hoogte te maken. Massieve houten deuren hebben de unieke eigenschap dat ze vormvast zijn en stabiel en een zeer lange levensduur hebben. Onze houten terrasdeuren kunnen worden voorzien van kaderprofilering om zodoende een gegarandeerde wind- en waterdichtheid te realiseren. Onze terrasdeurstellen worden standaard uitgevoerd in Merbau (FSC®), waardoor een optimale werking op lange termijn wordt gegarandeerd. Uiteraard kunnen we de stijlkenmerken van alle massieve buitendeuren in de woning volledig op elkaar afstemmen.

Lees meer over onze massieve houten buitendeuren KegaWood of KegaWood Dural. Hier vindt je ook informatie over de gebruikte houtsoorten en alle prestaties van onze massieve deuren.

Je kunt onze collectie terrasdeuren bekijken in ons modellenoverzicht.