Complete passende nieuwbouw concepten

De nieuwbouw concepten van Kegro

Kegro Deuren is niet alleen fabrikant van topkwaliteit buitendeuren, maar ook aanbieder van buitengewone totaalconcepten voor deuren, zoals onze nieuwbouw concepten. We bieden vijf complete nieuwbouw concepten die gebaseerd zijn op ons LEAN-principe. De deur, het hang- en sluitwerk, de verschillende kozijncombinaties en het monteren worden naadloos op elkaar afgestemd. Hierdoor worden verspillingen en faalkosten voorkomen, doorlooptijden verkort en behoren opleverpunten tot het verleden. Om onze klanten optimaal te ontzorgen, adviseren we graag in een zo vroeg mogelijk stadium van het bouwproces. Zo garanderen we een optimale afstemming tussen alle partijen en tenslotte een perfect werkende deuroplossing voor onze klanten. Kies het nieuwbouw totaalconcept dat het beste past bij jouw project. Zoek je een totaalconcept voor renovatie? » Bekijk onze renovatie-oplossingen

Nieuwbouw concepten header

Onze vijf nieuwbouw concepten:

  1. Inmeten en afhangen: concept voor het digitaal lasergestuurd inmeten en kort voor oplevering afhangen van deuren.
  2. Wisseldeur: tijdelijke deur om een woning veilig te kunnen afsluiten tijdens de bouwfase. Kort voor de oplevering wordt de wisseldeur vervangen door de normale Kegro deur.
  3. Kegro All Inclusive (KAI): concept waarbij alle elementen van deur, hang- en sluitwerk en kozijnen volledig op elkaar zijn afgestemd en waarbij met intensieve begeleiding het project perfect loopt van productie tot en met oplevering.
  4. Turnkey: concept van complete deuren door ons geleverd en gemonteerd en direct klaar voor gebruik; ideaal voor grote projecten.
  5. Gebouwontsluiting: totaal ontzorgingsconcept inclusief sluitplan en alles rondom de deuren zoals domotica-oplossingen en deurdrangers.

Neem gerust contact op met ons team van deurspecialisten voor vrijblijvend advies over de mogelijkheden.