KEGRO DEURENLIJN: ELK PROJECT EEN PASSENDE STIJL

Kegro deurenlijn: keuzevrijheid ten top

De Kegro deurenlijn omvat een uitgebreide deurcollectie in vele verschillende stijlen voor elke gewenste uitstraling. Stijlkeuzes van klassiek tot modern en van jaren 30 tot design. De deurenlijn bestaat uit de volgende stijlen:

  • design deuren: ontworpen in samenwerking met gerenommeerde architectenbureaus;
  • jaren 30 deuren: paneeldeuren en deurmodellen met horizontale lijnen passend bij de sfeer van toen;
  • klassieke deuren: kenmerkend door de karakteristieke oude stijl die bij uitstek past bij de sfeer van historische gebouwen;
  • moderne deuren: strakke stijlvolle deuren voor elke moderne woning;
  • paneeldeuren: tijdloos met één, twee of meer dichte vlakken en een bovenraam of (kleine) glasopening.

Unieke deuren: eigen ontwerp
Bij Kegro Deuren kan je kiezen uit een groot assortiment kwaliteitsdeuren in diverse stijlen. Hier blijft het natuurlijk niet bij. We bieden ook de mogelijkheid om zelf een unieke deur te ontwerpen. Zo ontstaat er een ontwerp dat nog niemand heeft: uniek en origineel. Kegro Deuren denkt mee tijdens het hele proces: van ontwerp tot en met oplevering en nazorg. Daarin kan je zo ver gaan als je wilt zolang het technisch mogelijk is én binnen de kaders van wet- en regelgeving blijft. Ideaal voor iedereen die zelf een eigen stijl in gedachten heeft.

Klik op een deurenlijn naar keuze en lees meer over de mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies.