WIJ BIEDEN TOEGANG

Dé deurenfabrikant van Nederland

Deurenfabrikant Kegro Deuren bestaat sinds 1 augustus 1974. In een schuur achter in de tuin legde oprichter Kersten de basis voor wat jaren later een van de grootste deurenfabrikanten voor houten buitendeuren in Nederland zou worden. In 1977 opende de fabriek ‘Houtindustrie Kersten Groesbeek BV’ haar deuren. Sinds de oprichting hebben we niet stilgezeten en een uitstekend beeld van onze klantwensen gekregen. Zo hebben we samen ons huidige assortiment houten buitendeuren ontwikkeld en zijn we blijven innoveren en luisteren naar de markt. Met een ruime keuze, maatwerk mogelijkheden en altijd veiligheid als basis bieden we topkwaliteit deuren en ramen.

Voor iedere woning een passende buitendeur

Kegro Deuren biedt voor iedere woning een passende buitendeur. Passend qua stijl, omdat de bijzondere deurenlijn van Kegro Deuren varieert van klassieke en jaren dertig deuren tot en met design deuren, die ook klantspecifiek kunnen worden geproduceerd. Passend qua deurprestaties, want Kegro Deuren biedt houten buitendeuren met specifieke eigenschappen op gebied van brandwerendheid, duurzaamheid, energiebesparing door isolatie, geluidwerendheid, inbraakbestendigheid, passiefhuis-niveau en onderhoud. Dankzij onze eigen inmeetapparatuur Laser Meet-O-Matic past de nieuwe buitendeur altijd in het deurkozijn.

Onze moderne fabriek en laboratorium

In onze moderne fabriek in Groesbeek worden de houten buitendeuren onder continue kwaliteitsbewaking geproduceerd. Kegro Deuren heeft een eigen R&D afdeling voor productontwikkeling. Materiaaleigenschappen, afdichtingen, inbraakwerendheid en constructieve sterkte worden uitgebreid in ons eigen laboratorium getest. Hierdoor zijn we in staat onze deuren volledig aan te passen aan de steeds veranderende marktvraag en de meest actuele regelgeving zoals van het Bouwbesluit. De eindgebruiker, de bewoner, staat bij Kegro Deuren centraal. Bewoners kunnen vertrouwen op het beste wooncomfort, de hoogste kwaliteit, de veiligste sluiting, brandwerende deuren volgens de hoogste standaard en/of de meest geluiddempende deur; de mogelijkheden zijn eindeloos. Opdrachtgevers zoals woningcorporaties, architecten, zelfontwikkelende aannemers en timmerfabrieken kiezen met Kegro Deuren voor een specialistische woningtoegangspartner die vanaf het voortraject al meedenkt over de mogelijkheden.

Partner van de bouwkolom

Wij bieden als deurenfabrikant onze klanten toegevoegde waarde bij alles wat we doen. Dit geven we vorm in onze praktische toegangsoplossingen, de inrichting van onze organisatie, onze kennis, ervaring en innovatiekracht. Het resultaat: een topbedrijf met als pijlers blijvende kwaliteit en duurzaamheid. Wij ondersteunen onze klanten, in de gehele bouwkolom, in het proces van advies en ontwerp tot een perfect werkende deur. Ook zijn we aangesloten als bouwpartner en co-maker van diverse bouwconcepten in Nederland.

Wij zijn Kegro

Een familiebedrijf wat al sinds 1974, met geavanceerde technologie, maar ook met Oer-Hollands vakmanschap, top houten buitendeuren en ramen maakt. Hoe we dat doen? Bekijk hier onze bedrijfsfilm.