Inmeten en afhangen: Een pasvorm op maat

Wij bieden een unieke service aan met betrekking tot het inmeten en afhangen van deuren. Ons concept van inmeten en afhangen is geschikt voor alle Kegro deuren en kan worden toegepast bij nieuwbouw- en renovatieprojecten. Onze gecertificeerde inmeters maken gebruik van geavanceerde lasertechnologie om elk kozijn uiterst nauwkeurig in te meten. Het resultaat is een deur die op maat geproduceerd wordt voor het ingemeten kozijn. Afhankelijk van het bouwproces worden de deuren als volledig afgewerkt eindproduct gemonteerd, of bijvoorbeeld in de grondlak gezet, zodat ze samen met de kozijnen kunnen worden afgelakt. Hierdoor is opslag van deuren op de bouwplaats, met het risico op beschadigingen, niet nodig.

Inmeten

Het inmeten van de kozijnen gebeurt met behulp van lasergestuurde precisie. Hiervoor maken we gebruik van het, speciaal voor Kegro Deuren ontwikkelde, Laser Meet-O-Matic systeem. Eventuele afwijkingen, zoals een niet-haakse positie, worden gecorrigeerd door aanpassingen aan de deurcontouren. Op deze manier wordt de deur altijd geheel op maat gemaakt voor het gemeten kozijn.

Afhangen

Nadat de kozijnen zijn ingemeten, produceren we de deuren volgens de opgegeven specificaties en meetgegevens. Een volledig digitaal gestuurde productielijn voert alle benodigde bewerkingen uit. Vervolgens worden de deuren voor- en/of afgelakt. Ten slotte monteren we het hang- en sluitwerk, het deurbeslag en, indien van toepassing, de beglazing. Het afhangen van de deuren in het juiste kozijn wordt uitgevoerd door onze gecertificeerde monteurs, volgens het gecertificeerde proces ‘Afhangen buitendeuren’, dat voldoet aan klasse 2 inbraakwerendheid (PKVW). 

Inmeten en afhangen: afhangen van de deur
Inmeten en afhangen: afhangen van de deur

Voordelen van inmeten en afhangen

  • Maatwerk: wij zorgen ervoor dat de deur op maat gemaakt wordt voor het gemeten kozijn.
  • Voorkomt faalkosten, omdat de deur nagenoeg altijd goed sluit.
  • Deuren worden net voor de oplevering afgehangen.
  • Voorkomt beschadigingen en resulteert in een perfecte deur.
  • Bespaart opslagruimte op de bouwplaats.
  • Industrieel voor- en/of aflakken voorkomt krimpen en uitzetten van de deur.

Wist je dat:

  • De optimale prestatie wordt bereikt wanneer dit concept van ‘Inmeten en afhangen’ wordt gecombineerd met KAI?
  • Zelfs bij nieuwbouwkozijnen afwijkingen voorkomen die moeten worden ingemeten?
  • Je met KAI 2 jaar extra KAI Nazorg hebt: dé garantie voor een blijvend goed functionerende deur!

Meer weten over het concept ‘Inmeten en afhangen’ van Kegro Deuren? Klik dan hier om contact op te nemen of om meer informatie aan te vragen.