Inmeten en afhangen: altijd passend

Ons concept Inmeten en afhangen kan worden toegepast voor alle Kegro deuren en worden ingezet voor zowel nieuwbouw-, renovatie- als transformatieprojecten. Met behulp van lasertechnologie meten onze gecertificeerde monteurs elk kozijn zeer nauwkeurig in. Het resultaat is een perfect passende deur in ieder kozijn. Afhankelijk van het bouwproces worden de deuren als compleet eindproduct gemonteerd of bijvoorbeeld in de voorlak, zodat de deuren samen met de kozijnen afgelakt kunnen worden. Opslag van deuren op de bouwplaats, waardoor beschadigingen kunnen ontstaan, is hierdoor niet nodig.

Inmeten

Het meten van kozijnen vindt lasergestuurd plaats. Kegro Deuren maakt hiervoor gebruik van de speciaal ontwikkelde Laser Meet-O-Matic dat het kozijn inmeet. Eventuele afwijkingen zoals het niet haaks staan, vangen we op door het aanpassen van de deurcontouren. Hierdoor past de deur altijd 100% in het gemeten kozijn.

Afhangen

Na het inmeten produceren we de deuren conform opgave en meetgegevens. Een geheel digitaal aangestuurde productielijn voert alle bewerkingen uit. Daarna laten we de deuren voor- en/of aflakken. Tenslotte monteren we het hang- en sluitwerk, deurbeslag en verzorgen we, indien van toepassing, de beglazing. De uitvoering gebeurt volgens het gecertificeerde proces ‘Afhangen buitendeuren’, dat voldoet aan klasse 2 inbraakwerendheid (PKVW). Vervolgens komen onze gecertificeerde monteurs de deuren afhangen in het daarvoor bestemde kozijn.

Inmeten en afhangen: afhangen van de deur
Inmeten en afhangen: afhangen van de deur

Voordelen van inmeten en afhangen

  • Maatwerk: we maken de deur 100% passend in het kozijn
  • Voorkomt faalkosten omdat de deur altijd goed sluit
  • Deuren worden net voor de oplevering afgehangen
  • Voorkomt beschadiging en het levert een perfecte deur
  • Bespaart opslagruimte op de bouwplaats
  • Industrieel voor- en/of aflakken voorkomt krimpen en zwellen

Wist je dat:

  • de optimale prestatie wordt bereikt als dit concept ‘Inmeten en afhangen’ wordt gecombineerd met KAI?
  • ook ieder nieuwbouwkozijn afwijkingen heeft die dienen te worden ingemeten?
  • je met KAI 2 jaar extra KAI Nazorg hebt: dé garantie voor een blijvend goed functionerende deur!

Meer weten over het concept ‘Inmeten en afhangen’ van Kegro Deuren? Klik dan hier om contact op te nemen of om meer informatie aan te vragen.