Onze maatwerk mogelijkheden

Maatwerk is een steeds belangrijker onderdeel van ons totaalpakket. Waar je ‘vroeger’ als producent van deuren werd gezien, wordt tegenwoordig een kennispartner verwacht. Dit vergt niet alleen kennis van regels en prestaties, maar ook dat we met onze klanten meedenken en dat doen we graag! Zo boden we de afgelopen jaren een breed scala maatwerk producten naast ons uitgebreide deurenassortiment. Hiervan zijn de KAI ramen al onderdeel geworden van ons totaalpakket.

KAI ramen

Worden alle draaiende delen van een bestaand project vervangen? Maak het dan voor iedereen gemakkelijk en kies naast KAI deuren van Kegro Deuren ook voor KAI ramen. » Lees meer hierover

Andersoortig maatwerk

Naast KAI ramen verzorgen we ook diverse andere maatwerk producten of diensten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Isolerende panelen: we kunnen (vaak ongeïsoleerde) panelen vervangen die als vaste vlakvulling in het kozijn dienen;
  • Deurkozijncombinaties: in situaties waarbij de meest optimale prestaties van een deur worden verlangd, kan het zinvol zijn om ons zowel deur als kozijn te laten leveren. Zo kunnen we de deurkozijncombinatie optimaal op elkaar afstemmen en bijvoorbeeld een bijzonder goede luchtdichtheid garanderen.

Meer weten over onze maatwerk mogelijkheden? Klik dan hier om contact op te nemen of om meer informatie aan te vragen.

“Onze kracht ligt in de persoonlijke benadering. Je krijgt bij ons meer dan alleen een product. In feite verkopen wij een oplossing. Dit doen we door mee te denken, betrokkenheid te tonen en complete service te verlenen.”

MAATWERK