Stijlvolle klassieke deuren

geleverd in de stijl van ’toen’

“Alle monumenteigenaren zijn een beetje gek”, schrijft monumenten.nl op haar website. En zo hoort het ook! De kleinste details dragen immers bij aan het mooiste authentieke resultaat voor woningen in monumentale of historische sfeer. Klassieke deuren kunnen hierin een belangrijke rol vervullen. Ze maken deel uit van het aangezicht en leveren daarmee een grote bijdrage aan de uitstraling. Kegro Deuren heeft een deurencollectie in karakteristieke oude stijl die bij uitstek past bij de sfeer van historische gebouwen. En daar blijft het niet bij, want ook deurbeslag, beglazing en bijpassende beldrukkers, huiscijfers of briefplaten kunnen worden geleverd in de stijl van ’toen’.

Eigenschappen van onze klassieke deuren

Klassieke deuren van Kegro Deuren zijn massieve houten deuren van Merbau. Door toepassing van deze superieure houtsoort klemt de deur nooit en heeft deze een lange levensduur. Vooraf wordt het kozijn digitaal ingemeten, zodat we zeker weten dat de nieuwe ‘oude’ deur perfect in het kozijn past. Onze deurenlijn bestaat uit klassieke deuren met bijzondere glasopeningen met variaties in glassoort en smeedwerk. Daarnaast kunnen de deuren voorzien worden van een inbraakbestendige meerpuntssluiting die met één sleutel bedienbaar is. ‘Toen’ blijft ‘toen’, maar dan wél inbraakbestendig. Geen noodzaak tot compromis wanneer beiden kan.

Aangezien klassieke deuren uit zeer specifieke eigenschappen bestaan en vanwege de complexiteit die daarmee gepaard gaat, is een persoonlijk gesprek over wensen en eisen noodzakelijk. Neem hiervoor gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.