Welke ervaren 55-plusser onderscheidt zich door zijn/haar formidabele vakkennis en tomeloze enthousiasme? Voor 31% van de stemmers was dit zo klaar als een klontje: Jan Kersten, de huidige DGA van Kegro Kozijnen in Groesbeek.

Kersten wordt geroemd om zijn deskundigheid, ondernemersgeest, inzicht, vakkennis, mensenkennis, passie, enthousiasme, energie, gedrevenheid, creativiteit, helicopter view, humor, sterke persoonlijkheid en vriendelijke karakter.

“Jan Kersten is synoniem voor Houtsenior. Zeker in de afgelopen anderhalf jaar. Hij heeft de guts om Kegro Deuren weer neer te zetten waar het bedrijf hoort: aan de top!”, zo reageerde iemand.

Een ander schreef: “Jan is de meest bevlogen ondernemer die ik ken. Een man met een enorme berg aan kennis en ervaring, en een motivator pur sang. Hij is in staat om deurenfabriek Kegro naar grote hoogten te brengen en het personeel tot op het bot te motiveren”.

“Deze man verdient de titel vanwege zijn niet aflatende inzet en ongelooflijke vakkennis”, stelde een volgende.

Ook: “Een houtman in hart en nieren”, “Hij is al vele jaren een inspirator” en “Een fantastische houtman: hij is enthousiast en toont inzet. Niet alleen voor zichzelf, maar ook voor de gehele houtwereld”.

Het tijdens de prijsuitreiking aanwezige team van Kegro Deuren (met Jan Kersten geheel rechts op de foto) was het hier volmondig mee eens.

Foto’s: Rodney Photography