Directiewisseling Kegro Deuren

Per 15 november 2021 zal Jan Kersten, oprichter en eigenaar van Kegro Deuren, het stokje overdragen aan zijn zoon, Koen Kersten. Koen (36 jaar) is inmiddels 3 jaar actief binnen Kegro Deuren en is sinds zijn start verantwoordelijk geweest voor de complete afhangorganisatie.

Inmiddels is Koen ook actief voor inkoop en logistiek en wordt hij betrokken bij alle nieuwe technische investeringen. Na zijn studie heeft Koen ruime ervaring opgedaan bij een hightech bedrijf in Eindhoven, Caterpillar in Den-Bosch en de hardhout business in Indonesië en Nederland. Per 15 november wordt Koen eindverantwoordelijk voor de gehele Kegro organisatie.

Jan Kersten (68 jaar) zal dan een stap terug doen en gaat zich met name bezighouden met relatiebeheer en (nieuwe) ontwikkelingen.

Momenteel wordt een forse uitbreiding gerealiseerd aan de productielocatie Groesbeek. Er staat inmiddels een nieuwe houtopslag en er wordt binnenkort gestart met een nieuwe showroom, ontwikkeling/testruimte, kantoren voor de montagedienst en een compleet nieuwe fabriek voor geautomatiseerde productie van de vlakke deurrompen welke nu nog in de Raalte locatie worden geproduceerd.

Vol vertrouwen kijken we naar de toekomst!