Kegro Deuren heeft voor haar KegaPro+ deuren het PassiefHuis certificaat buitendeuren ontvangen. Deze erkenning werd 19 april jl. uitgereikt door Stichting PassiefHuis Holland tijdens De Bouw RAI / Building Holland. Kegro is hiermee het eerste Nederlandse buitendeurenbedrijf dat deze certificering op haar palmares mag schrijven.

Het PassiefHuisproductcertificaat is een erkend, van origine Duits keurmerk voor goedgekeurde producten voor passief bouwen en wordt uitgegeven door het PassifHaus Institut in Darmstadt. Het certificaat wordt uitgereikt aan producten die helpen een woning energiezuiniger te maken. Hiervoor moet een product onder andere een goede isolatie en een permanente luchtdichtheid garanderen.

Kegro Deuren heeft met KegaPro+ energiebesparende deuren een nieuw product ontwikkeld dat een combinatie biedt van de best mogelijke thermische isolatie en de reeds zeven jaar bewezen techniek uit het KAI-concept. Dit maakt KegaPro+ tot een totaaloplossing voor energiezuinige woningbouw. Het concept is inmiddels in diverse projecten uitgevoerd.

“Wij geloven dat passief bouwen de toekomst is. Kegro Deuren is er dan ook enorm trots op dat de KegaPro+ energiebesparende deuren het PassiefHuis certificaat buitendeuren hebben ontvangen,” zegt Henk Breel, commercieel directeur bij Kegro Deuren, trots. “Het is voor Kegro Deuren een aanmoediging om door te gaan met het ontwikkelen van producten die het passief bouwen ondersteunen.”

Meer informatie over PassiefHuis is te vinden op www.passiefhuis.nl. Bekijk het certificaat en meer informatie over de passiefdeur »